Kontaktinformation

Kontakta restaurang

Om du har frågor gällande en beställning vänder du dig enklast till någon av våra restauranger. Du hittar kontaktinformation till våra restauranger på vår restaurangsida.

Restaurangsidan

KVITTOKOPIA

Behöver du en kopia på ett kvitto för ett köp som du har gjort i vår app eller på vår hemsida? Då kan du kontakta vår support. Gå in på vår beställningssida, klicka på support längst ner på sidan, välj teknisk support och använd formuläret så får du hjälp. Om du har frågor gällande en faktura som företagskund kan du maila till info@holygreens.se.

Synpunkter och feedback

Vi vill hela tiden bli bättre och dina synpunkter är viktiga för oss. Om du har synpunkter på din sallad vill vi främst att du vänder dig till restaurangen där du köpte den. Du hittar kontaktinformation till våra restauranger på vår restaurangsida. Om du har mer generell feedback kan du mejla till feedback@holygreens.se

Restaurangsidan

Press

Letar du efter pressbilder och presskontakter är du mer än välkommen att besöka vårt pressrum på MyNewsDesk. Där hittar du de senaste företagsnyheterna från Holy Greens.
Pressrum

Facebook

Du kan också skriva ett meddelande till oss på vår facebooksida om du hellre vill kontakta oss där.

Facebook

Huvudkontor

Holy Greens
Norra Neptunigatan 11
211 18 Malmö
info@holygreens.se